De Leiding

 

Leiding

De hele werking van onze Chiro wordt verzorgd door de leidingsploeg. Wij zijn week in week uit met Chiro bezig.

Zo houden we ons onder andere bezig met activiteiten voorbereiden, jongeren begeleiden, programma’s maken, de financiën gezond houden, weekends organiseren, ouders bezoeken, naar de jeugdraad gaan, samen vergaderen…

Iedere vrijdag komt de leiding samen tijdens een leidingskring. Dit is een vergadering waar er beslist wordt wat er al dan niet gebeurt binnen onze Chirowerking.

De leidingsploeg bestaat uit jonge vrijwilligers. Zonder vergoeding stoppen ze wekelijks vele uren van hun vrije tijd in onze Chiro. Geweldig, niet? Als leidingsploeg proberen we een aanspreekpunt te zijn voor iedereen die vragen heeft. De deur van ons leidingslokaal staat altijd voor u open.

En het blijft niet bij die werking alleen: de vergaderingen, vertegenwoordiging in de jeugdraad, gewestactiviteiten en het jaarlijkse bivak; er kruipt heel wat tijd in. Tijd vinden voor al die engagementen is al een werk op zich.

Uit deze ploeg kiest de leiding een groepsleiding. En zij bewaren het overzicht over de hele werking, zitten de vergaderingen voor en vormen een aanspreekpunt voor externen.

Heb je vragen, of wil je ons iets laten weten? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het leidingskenteken

Het leidingskenteken prijkt waarschijnlijk al op je Chirobroek, -rok of hemd. De abstracte boom symboliseert precies waar je leidingsploeg voor staat. Geworteld op de Chirowaarden kunnen jullie de zwaarste stormen doorstaan. Chiro kan je voelen tot in het topje van elke tak.