Inschrijven

Inschrijven

Nieuwe leden

Nieuwe leden mogen 3 keer komen proberen (3 zondagen achter elkaar). Pas daarna moet je beslissen om ze in te schrijven of niet. De eerste keer dat je komt mag je iemand van de leiding aanspreken en vul je een medische fiche in zodat wij die belangrijke informatie hebben, zij geven je ook nog extra informatie.

Minimumleeftijd om te starten is het 1e leerjaar.

(Her)Inschrijven

Om de administratieve last voor leiding en ouders te verminderen, gaan we vanaf dit jaar Stamhoofd gebruiken als inschrijvingsplatform. Via dit platform kunnen ouders zelf de inschrijving(en) van hun kind(eren) beheren. Je kan alle informatie altijd online aanpassen, weg met de papieren medische fiches en al het gedoe met e-mailadressen!

Procedure info

Bekijk eerst heel de handleiding, als er toch iets onduidelijk is, niet werkt of iets anders mag je altijd een mail sturen naar info@chirobloemendaal.be, dan lossen we het probleem met jullie op!

Zondag 17 september om 18u is er een ouderavond, dan wordt er een moment voorzien waarop we je helpen met het instellen van Stamhoofd! Geen zorgen als het nog niet lukt, je kind is de eerste 3 zondagen zeker verzekerd.

Lidgeld:

Het lidgeld bedraagt €50. Wij beseffen natuurlijk dat €50 per kind voor grote gezinnen tot een serieus bedrag kan oplopen. Moest dit een probleem vormen, kunnen onze VeeBees hierover aangesproken worden. Zij zullen samen met u een oplossing zoeken, aan de hand van een afbetalingsplan of dergelijke. Ook de afdelingsleiding van uw kind kan aangesproken worden, zij zullen dan de VeeBees op de hoogte brengen. Na het Feestweekend betalen nieuwe leden €25.