Zondagen

Zondagen

Elke zondag staat de leiding paraat om er weer een toffe namiddag van te maken van voetballen en verstoppertje tot super originele spelen, alles kan!

Wat moet je meenemen?

  • Speelkleren die vuil mogen worden / uniform
  • Een 4-uurtje (koek, fruit, snack) en iets van drinken of een drinkbus
  • Je kan voor €1 een blikje frisdrank kopen (Iced-tea, Cola, Fanta, Sprite) of een zakje chips (zout of paprika)
  • Ze kunnen altijd water van de kraan krijgen om bv. hun drinkbus bij te vullen

Uren:

Iedereen is welkom vanaf 13:45, om 14:00 starten we. Het einduur verschilt per afdeling:

  • Voor de jongste 3 groepen (Kapoenen, Speelclub, Rakwi): 14:00-18:00
  • Voor de 3 oudste afdelingen (Tito, Keti, Aspi): 14:00-19:00

Speciale zondagen/avondchiro

Wat er elke week gepland is, vinden jullie in het programmaboekje. Hierin wordt per afdeling beschreven wat je elke week gaat doen. Als je iets moet meebrengen, als je (bijvoorbeeld voor een kookzondag) een centje moet meenemen of als je verkleed moet komen staat dat ook in het programma van je afdeling.

Op verplaatsing

Soms willen we al eens op verplaatsing spelen. Om niet te veel tijd te verliezen vragen we de oudere groepen daarom soms om met de fiets te komen. Dit wordt ook in het programmaboekje en via whatsapp etc. meegedeeld. Hierdoor zijn we veel sneller ter plaatse en hebben we dus meer tijd om ons bezig te houden met het spel. De oudste groepen kunnen soms nog verder weg gaan, voor bijvoorbeeld een stadsspel. Dan kan de leiding via het programmaboekje vragen om een buskaart of BuzzyPas mee te nemen.

Avondchiro

Tijdens de blok en de examens van de leiding in juni wordt er avondchiro op zaterdag gegeven. We komen dan samen om vijf uur, we spelen in afdeling, eten samen rond zes uur, en de dag eindigt voor iedereen om acht uur. Voor het eten brengen jullie twee euro mee. De exacte data van de avondchiro’s kunnen van jaar tot jaar verschillen, maar daar weet het programmaboekje weer raad op. Door deze avondchiro’s kan de chirowerking ook tijdens de examenmaanden doorgaan, en hebben de leiding en de oudere leden nog een hele zondag om te studeren.

Tijdens de andere examenperiodes kunnen de oudste groepen avondchiro’s organiseren per afdeling. De info hierover komt ook in het programmaboekje en wordt gecommuniceerd via Whatsapp etc…