Helpende handen

Helpende handen

Wij zoeken enthousiaste helpers om de leidingsploeg bij te staan. Daarom zouden wij graag dit jaar een paar ’teams’ oprichten die de leiding helpen met o.a. klussen, kamp opbouwen/afbreken, tenten onderhouden… We willen er ook een beetje iets leuk van maken voor diegenen die komen helpen door samen te lunchen, nog iets te drinken na het zware werk of bv. op kamp samen te eten en nog wat bijpraten (en misschien zelf een vuurkorf als er geen droogte is).

Moest je denken, “Wauw dat klinkt leuk!”, dan kan je een mailtje sturen naar info@chirobloemendaal.be en je contactgegevens achterlaten en dan sturen we een mail met een bevestiging. Het is altijd vrijblijvend dus je komt wanneer je wilt, maar we zouden graag weten wie te contacteren.

Concreet:

Klusteam: Helpen met klusjes in en rond de chiro, geen kluservaring vereist.

Op een chiro gaan er vaak wel wat dingetjes stuk, daarom zoeken we een ploegje dat de leiding wilt helpen de chiro in een goede staat te houden. We doen dit door 2-4 keer per jaar af te spreken om eens te klussen en samen te eten en gezellig te zijn.

Kampteam: Het mee opbouwen en opruimen van het kamp en het in en uitladen van de camion.

Een kamp opzetten is vaak veel werk en daarom worden wij elk jaar al bijgestaan door een paar ouders, nu zouden wij graag die ploeg nog wat uitbreiden en het leuker maken voor diegenen die komen helpen.

Tententeam: Mee helpen met onze tenten te onderhouden door een handje, kennis en ervaring te delen.

We hebben gemerkt dat er wel wat ouders en anderen zijn die waardevolle kennis hebben over tenten die de leiding zeer goed zou kunnen helpen om onze tenten zo lang mogelijk mee te laten gaan.

Bij vragen mag je ons altijd contacteren via info@chirobloemendaal.be.